• Sitemap
  • Nieuwsbrief
  • Home

Uitgeefactiviteiten EIW naar Edu'Actief

In januari 2013 is bekendgemaakt dat Edu’Actief de uitgeeftaken van EIW heeft overgenomen. Hiermee haalt Edu’Actief een autoriteit in huis op het gebied van detailhandel voor BBL- en BOL-opleidingen in het middelbaar beroepsonderwijs.


Edu’Actief en EIW leggen met de samenwerking de focus op beroepsgericht leren. Frans de Esch, directeur van EIW: “In het mbo staan we voor een grote klus om leerstof te ontwikkelen die past bij de beroepsgerichte kwalificatiedossiers die vanaf schooljaar 2014/2015 geïmplementeerd moeten worden. De visie die EIW heeft over beroepsgerichte leermiddelen anno 2015 vereist mankracht en deskundigheid die niet beschikbaar is. Edu’Actief heeft die mankracht en deskundigheid wel.”

Edu’Actief ontwikkelt naast leermiddelen ook bijpassende trainingen. “De samenwerking betekent ook dat er structureel aandacht kan worden geschonken aan de implementatie van leermiddelen in de roc’s. Iets waar EIW tot op heden geen ruimte voor had”, aldus De Esch.

 “De methode Ondernemendleren van EIW sluit naadloos aan op Ambitie.info, de methode van Edu’Actief”, aldus Peter Stokvisch, uitgever bij Edu’Actief. “De uitgeverij heeft nu twee sterke methodes in handen om de opleidingen voor detailhandel optimaal te kunnen bedienen.” 

Producten
De producten van EIW, zoals Ondernemendleren en RekenenOpNiveau, blijven bestaan.
De methode wordt door Edu’Actief doorontwikkeld en aangepast volgens de nieuwste kwalificatiedossiers die vanaf schooljaar 2014/2015 geïmplementeerd moeten worden. De samenwerking betekent verder dat er structureel aandacht kan worden geschonken aan de implementatie van leermiddelen in de roc's. Iets waar EIW tot op heden geen ruimte voor had. Frans de Esch, oprichter van EIW, blijft betrokken bij de doorontwikkeling van Ondernemendleren en de andere methodes van EIW.

N I E U W E  N A A M
Als gevolg van de overname van de uitgeefactiviteiten is Edu’Actief ook eigenaar geworden van de naam EIW. Dat betekent dat de besloten vennootschap van Frans de Esch, verder gaat onder de naam D’Esch B.V. met de handelsnaam Onderwijsadvies Teckel.nu.

Service
De service blijft hetzelfde. Voortaan kunt u voor algemene vragen mailen naar service@edu-actief.nl, voor vragen over bestellingen naar order@edu-actief.nl en voor ICT-gerelateerde vragen naar helpdesk@edu-actief.nl. Indien u liever telefonisch contact opneemt, kunt u bellen naar 0522 235 235.
 

Producten bestellen
Binnenkort kunt u de producten van EIW bestellen via webshop.edu-actief.nl.
Scholen kunnen bij Edu’Actief op factuur betalen. Uiteraard kunt u ook producten blijven bestellen via uw boekhandel.

Wilt u meer weten over Edu’Actief? Ga naar www.edu-actief.nl.